Over ons

Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar dakdekkersbedrijf, dan is Dakdekkers Centrum de perfecte keuze. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche zijn wij experts op het gebied van dakbedekking. Ons team van opgeleide dakdekkers staat klaar om u te helpen met het leggen van alle soorten dakbedekking, met een garantie van 10 jaar. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw dak in topconditie blijft en dat u jarenlang van een probleemloos dak kunt genieten.

Bij Dakdekkers Centrum bieden wij ook gratis dakinspectie aan. Zo kunnen wij uw dak nauwkeurig inspecteren en eventuele problemen op tijd opsporen. Zo kunt u op tijd handelen en eventuele reparaties of vervangingen voorkomen. Onze professionele dakdekkers zullen u graag advies geven en u helpen met het maken van de juiste keuze voor uw dak.

Bij Dakdekkers Centrum staat de klant centraal. Wij begrijpen dat het laten vervangen of repareren van uw dak een belangrijke en soms stressvolle aangelegenheid kan zijn. Daarom bieden wij u niet alleen professionele diensten, maar ook een hoge mate van betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarnaast bieden wij ook spoedservice aan voor noodgevallen, zodat u snel geholpen kunt worden als er iets met uw dak is. Wij staan altijd klaar om u te helpen, want bij Dakdekkers Centrum staat de klant altijd centraal. Kortom, voor al uw dakbedekkingsbehoeften is Dakdekkers Centrum de ideale keuze. Laat ons u helpen met het onderhouden van uw dak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen en kunt genieten van een probleemloos dak.

Specialist in dakwerken

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Onze transparante werkwijze garandeert dat u een duidelijk inzicht krijgt in de werkzaamheden die wij uitvoeren en de kosten die daarbij horen. Zo kunt u zonder verplichtingen een weloverwogen beslissing maken of onze diensten aansluiten bij uw wensen en eisen.

  • Gratis Dakinspectie

  • 10 jaar garantie

  • 15+ jaar ervaring

  • Betrouwbaar & Betaalbaar

  • 24/7 Service
  • Expertise & Vakmanschap

0+
Projecten Afgerond
0+
Jaar Ervaring
0+
Vakkundig Personeel

Onze diensten

Hieronder zijn onze diensten weergegeven.

Dakdekker

Dakisolatie

Dakonderhoud

Dakkapel

Dakgoten

Dakpannen Vervangen

Daklekkages

Zink- & Koperwerk